Lumea subacvatica este un mister pentru majoritatea dintre noi, dar aceasta experienta iti ofera ocazia sa ii dezvalui frumusetea. Aventureaza-te in Marea Neagra experimentand un Discover Scuba Diving care este o introducere rapida in explorarea lumii subacvatice fara a fii necesara experienta anterioara sau detinerea unei licente de diving.

       In urma unui instructaj realizat de personalul nostru (instructor de diving) vei capata deprinderi de baza si o serie de elemente privind siguranta scufundarii, notiuni de baza cum sa utilizezi echipamentul de scafandru, cum sa respiri sub apa cat si alte elemente cheie pentru buna desfasurare a scufundarii scufundarii. Pe toata durata scufundari vei fi asistat de personal calificat, gata oricand sa raspunda nevoilor dumneavoastra , asfel incat sa poti trai la maxim experienta unei scufundari pana la o adancime de 6 m.  


EXPERIMENTEAZA SCUBA DIVING *
COST
DISCOVER SCUBA DIVING - 1 scufundare200 RON
PAX 2 SCUFUNDARI DISCOVER SCUBA DIVING / VALABIL TOT SEZONUL360 RON
PAX 3 SCUFUNDARI DISCOVER SCUBA DIVING/ VALABIL TOT SEZONUL450 RON

*Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile si este necesara o rezervare în avans cu min 48 h

*in tinpul scufundarii se vor realiza fotografii pentru a putea inpartasii cu prietenii experienta ta .

*fiecare participant va completa o declaratie pe proprie raspundere din care trebuie sa reiasa ca este apt din punct de vedere medical pentru sporturi subacvatice, sau sa aduca o adeverinta medicala din care sa reiasa ca este apt pentru sporturi subacvatice

*efectuarea scufundării depinde de condițiile atmosferice si de starea marii din ziua programării, care pot duce la amânarea experienței.